Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Bir vatandaşın önerisi: Erdek'te turizm işletmecileri, turistini sigortalasın!”

Bir vatandaşın önerisi:  Erdek

Erdek Belediyesi'nce gerçekleşen turizmin sorunları ve çözüm önerileri” konulu toplantıya turizmciler ilgi göstermezken, katılan bazı vatandaşlar, önerilerini dile getirdiler.

Erdek Belediyesi’nce gerçekleşen “turizmin sorunları ve çözüm önerileri” konulu toplantıya turizmciler ilgi göstermezken, katılan bazı vatandaşlar, önerilerini dile getirdiler. Erdek’in “Tanaşa” bölgesinde çiftliği bulunan vatandaş Olcay Salt, ilçe turizminin ayağa kalkması için alınması gereken önlemler konusunda önerilerini anlatırken, “Örneğin, Erdek’in turizm sloganlarına da ihtiyacı var. Aklıma hemen, ‘Erdek, turistini sigortalıyor’ geliyor. İşletmecilerimiz, turisti sigortalayamaz mı?” dedi. Salt, Erdek’in, turiste organik ürünler pazarlarıyla da hizmet vererek, ilgisini artırabileceğini belirtti.
Toplantıda konuşan vatandaşlardan biri olan Melek Cantimur da, “Ocaklar Mahallesi’nde oturuyorum. Yaz boyunca inşaat yasağına uyulmadı. Bu nedenle rahatsız olduk. Ayrıca eğlence yerleri de, yüksek sesle yayınlarını yaz boyunca sürdürdüler” diye konuştu.



  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli